Montering af varmepumper og varmepumpeservice

​Montering og installation af varmepumpe tilbydesVarm dit hjem op med en ny varmepumpe

Overvejer du at anskaffe dig en varmepumpe? Hos Gas- & Oliefyrsservice ApS har vi over 20 års erfaring med montering, service og reparation af varmeløsninger, og vi tilbyder alt fra installation af varmepumpe til varmepumpeservice.

Vi tilbyder montering af varmepumpe for både private og erhverv i bl.a. Løgstrup, Aalestrup, Skive og Viborg samt mange andre omkringliggende byer.

De fleste pumper opvarmer centralvarme- og brugsvand

Varmepumper er blevet meget populære. Oprindeligt fik mange sommerhuse luft til luft-varmepumper, da de er billigere end elvarme.

I dag får flere og flere helårshuse luft til vand-varmepumper, fordi de kan opvarme både centralvarmevand og brugsvand. Dermed kan de erstatte de traditionelle gas- og oliefyr. Alternativet er jordvarme, som dog kræver, at man graver en del af haven op for at lægge jordvarmeslanger.

Vi tilbyder både montering af varmepumpe og service på varmepumpe, og vi er bevidste om, at det er en tillidssag at vælge en varmepumpemontør. Derfor tager vi altid ansvar fremfor blot at forsøge at sælge et eller andet. Vi tilbyder med andre ord kvalificeret rådgivning, så du kan være sikker på, at du får en varmeløsning, som passer bedst til dig.

Vølund-varmepumper efter dine ønsker

Vi samarbejder med Vølund Varmeteknik, der med mere end 140 års erfaring er eksperter på det varmetekniske område. Vi kan derfor installere, montere og servicere varmepumper fra Vølund.

Vølund-varmepumper er lig med bæredygtige varmeløsninger, der samtidig gavner din pengepung. Du kan vælge blandt en lang række forskellige Vølund-varmepumper, for eksempel luft til vand-varmepumper, jordvarmepumper og meget andet. Derfor kan du med stor sandsynlighed finde en varmepumpe, der passer til dig og din boligtype.

Vores priser for montering og installation af varmepumpe afhænger af type, mærke og model. Samtidig skal du være opmærksom på, at der kan være mulighed for håndværkerfradrag. Vi råder og vejleder gerne om, hvad der passer bedst til din bolig samt til dine ønsker og behov.

Få et tilbud på montering af varmepumpe

Kontakt os for at få en snak, og vi kommer gerne ud for at kigge på opgaven, før vi udarbejder et uforpligtende tilbud med en god og billig pris.

Vores priser for montering af varmepumpe afhænger af type, mærke og model. Samtidig skal du være opmærksom på, at der kan være mulighed for håndværkerfradrag. Vi råder og vejleder gerne om, hvad der passer bedst til din bolig samt til dine ønsker og behov.​

Du kan ringe på telefon 2339 5245 eller 5127 2397, eller du kan skrive til e-mail ankerstjerne@energimail.dk.

Hvorfor vælge​ os?

Autoriserede​ GVS-installatører

Vi skræddersyer varme- og gasløsninger til alle kunder.

Mere end 20 års erfaring

Vi satser på den gode kvalitet og mangeårig erfaring.

Vi overholder altid leveringstiden!

Vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Gas- & Oliefyrsservice ApS

Hos Gas- & Oliefyrsservice ApS får du en god service og kvalitetsprodukter.

Vi indfrier altid aftalen som vi har lavet med kunden, og giver gerne et uforpligtende tilbud på vores service.

Få professionel rådgivning:

Alle hverdage 07.00 - 20.00

For generelle henvendelser, skriv til vores mail: ankerstjerne@energimail.dk.