Oliefyrsservice – reparation og udskiftning af oliefyr

Er det blevet tid til oliefyrsservice? Hos Gas- & Oliefyrsservice ApS har vi stor ekspertise med oliefyr. Vi tilbyder både servicering og udskiftning af oliefyr for private og erhverv. Vi holder til i Løgstrup, hvorfra vi også servicerer kunder i bl.a. Skive, Viborg, Aalestrup og omkringliggende byer.

Service af tank, kedel og fyr samt en energitest

Vi tilbyder løbende oliefyrsservice, som omfatter tank, kedel og oliefyr. Der indgår kontrolmåling, justering og rensning samt naturligvis energitest i servicen. Du kan også tilkalde os, hvis fyret går i stå eller får andre problemer. 

​Du kan ringe efter os fra gang til gang, men du kan også lave en fast aftale om løbende service af oliefyr. Vi sammensætter gerne en skræddersyet løsning.

Vi har over 20 år erfaring, og vi er altid bevidste om, at det er en tillidssag at vælge en montør. Derfor tager vi ansvar fremfor blot at forsøge at sælge. Vi tilbyder kvalificeret rådgivning, og vi sælger kun varmeløsninger, som vi selv kan stå inde for. Dermed kan du være sikker på, at du får den bedst mulige løsning.

Hvad koster et nyt oliefyr?

Vi monterer gerne et nyt oliefyr, hvis det gamle er nedslidt. Vores priser for levering og montering af oliefyr afhænger bl.a. af det valgte mærke og den valgte model. Du kan i øvrigt overveje at skifte fyret ud med en varmepumpe.

Få et uforpligtende tilbud på oliefyrsservice

Kontakt os gerne for at høre mere, og vi kommer gerne ud for at se på dit fyr, hvis du ønsker et nyt. Du er altid velkommen til at få et uforpligtende tilbud med en god pris for service på oliefyr eller udskiftning af oliefyret.

Du kan ringe på telefon 2339 5245 eller på 5127 2397 for at aftale det videre forløb. Du kan også skrive til e-mail ankerstjerne@energimail.dk.

Hvorfor vælge​ os?

Autoriserede​ GVS-installatører

Vi skræddersyer varme- og gasløsninger til alle kunder.

Mere end 20 års erfaring

Vi satser på den gode kvalitet og mangeårig erfaring.

Vi overholder altid leveringstiden!

Vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Gas- & Oliefyrsservice ApS

Hos Gas- & Oliefyrsservice ApS får du en god service og kvalitetsprodukter.

Vi indfrier altid aftalen som vi har lavet med kunden, og giver gerne et uforpligtende tilbud på vores service.

Få professionel rådgivning:

Alle hverdage 07.00 - 20.00

For generelle henvendelser, skriv til vores mail: ankerstjerne@energimail.dk.