Gasfyrsservice samt reparation og montering af gasfyr​

Skal du have udført gasfyrsservice? Hos Gas- & Oliefyrsservice ApS er vi eksperter i gasfyr, og vi udfører både reparation og service af gasfyr hos private og erhverv. Vi tilbyder desuden montering af gasfyr, hvis du skal have et nyt. Vi holder til i Løgstrup, men har også kunder i bl.a. Skive, Viborg, Aalestrup og omegn.

Kontrolmåling, rensning og energitest af fyret

Vi tilbyder løbende gasfyrsservice med kontrolmåling, justering og rensning samt energitest. Vi kommer også gerne på servicebesøg, hvis der er driftsstop eller andre uregelmæssigheder på gasfyret.

Du kan lave en fast aftale om gasfyrsservice med os, men du kan også bare ringe fra gang til gang. Vi laver gerne en skræddersyet løsning.

Vi er bevidste om, at det er en tillidssag at vælge en montør. Derfor tager vi ansvar i stedet for at sælge for at sælge. Og vi sælger kun løsninger, som vi kan stå inde for, og som vil fungere bedst for dig. Vi har over 20 år erfaring, og derfor kan vi samtidig tilbyde kvalificeret rådgivning.

Hvad koster et nyt gasfyr?

Før eller siden kan det bedre svare sig at få et nyt gasfyr. Vores priser for en udskiftning afhænger bl.a. af det ønskede fyr samt af eventuelle tilpasninger med videre. Vi kan også skifte fyret ud med en varmepumpe.

Kontakt os for at få et tilbud på gasfyrsservice

Vi kommer gerne ud for at få en snak og for at se på fyret, hvis du ønsker et nyt. Vi sender meget gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for enten udskiftning eller service på gasfyr.

Du kan ringe til os på telefon 2339 5245 eller 5127 2397 for at aftale nærmere om vores gasservice. Du kan også skrive til os på e-mail ankerstjerne@energimail.dk.

Hvorfor vælge​ os?

Autoriserede​ GVS-installatører

Vi skræddersyer varme- og gasløsninger til alle kunder.

Mere end 20 års erfaring

Vi satser på den gode kvalitet og mangeårig erfaring.

Vi overholder altid leveringstiden!

Vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Gas- & Oliefyrsservice ApS

Hos Gas- & Oliefyrsservice ApS får du en god service og kvalitetsprodukter.

Vi indfrier altid aftalen som vi har lavet med kunden, og giver gerne et uforpligtende tilbud på vores service.

Få professionel rådgivning:

Alle hverdage 07.00 - 20.00

For generelle henvendelser, skriv til vores mail: ankerstjerne@energimail.dk.